Αρχική Έκτακτα δελτία Καιρικά Νέα Σάκης ΑρναούτογλουΔιάφορες Ειδήσεις Πρόγνωση Νεροποντή 2010Ο σταθμός ΜετεωρολογίαΣταθμοί ΙκαρίαςΔορυφορικές εικόνες meteoikaria tv
Τελευταία νέα

Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις
-meteoikaria- Έκτακτο δελτίο επιδεινώσεις του καιρού -meteoikaria- Η κακοκαιρία Μήδεια αναμένεται να επηρεάσει το νησί μας Από την Δευτέρα με Θυελλώδεις βοριάδες Κρύο και χιόνι από την Τρίτη -meteoikaria- ***Ο καιρός της εβδομάδας***-meteoikaria- ****-meteoikaria-ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ -meteoikaria-
Μέγιστα & ελάχιστα
-meteoikaria- 2015 : Ελάχιστη θερμοκρασία έτους -0.4 Μέγιστη θερμοκρασία έτους 18.2 Μέση θερμοκρασία έτους 9.8 -meteoikaria- Μέγιστη πίεση 1035.9hpa Ελάχιστη πίεση 1005.0 hpa -meteoikaria- Μέγιστη ριπή ανέμου 70km/h -meteoikaria- Μέγιστη υγρασία 100% Ελάχιστη υγρασία 45% -meteoikaria- -2014- : Ελάχιστη θερμοκρασία έτους 7.7 Μέγιστη θερμοκρασία έτους 38.9 Μέση θερμοκρασία έτους 19.3 -meteoikaria- Μέγιστη πίεση 1027.2 hpa Ελάχιστη πίεση 994.0 hpa -meteoikaria- Μέγιστη ριπή ανέμου 71km/h -meteoikaria- -meteoikaria- Μέγιστη υγρασία 100% Ελάχιστη υγρασία 10% -meteoikaria- Βροχή 2014: υετός έτους 810.3 mm Βροχερότερη ημέρα 58.8 mm 14/11/14 Μέγιστη Ραγδαιότητα 86.4 mm/hr 10/4/14 Βροχερές ημέρες 82 ημέρες χωρείς βροχή 283

30 Δεκεμβρίου 2014

Πάγωσε η Λαμία



Ασταμάτητα χιονίζει από σήμερα το πρωί σε όλο τον νομό της Φθιώτιδας. Ήδη, άρχισαν να παρουσιάζονται και τα πρώτα προβλήματα στο οδικό δίκτυο 
Ο χιονιάς ήρθε λίγο νωρίτερα απ΄ ότι αρχικά τον περιμέναμε μέσα στη Λαμία και τη Φθιώτιδα. Ο υδράργυρος, που λίγα 24ωρα πριν ήταν στο +14, τώρα είναι στους -6 βαθμούς Κελσίου και η ένταση της χιονόπτωσης δυναμώνει τόσο μέσα στη Λαμία, όσο και σε όλη τη Φθιώτιδα.
Οι χαμηλές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν το επόμενο 48ωρο, μέχρι και την Πρωτοχρονιά, γι΄αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς στους δρόμους, εντός και εκτός πόλης.



Θα συνεχιστεί η κακοκαιρία
Η χιονόπτωση συνεχίζεται και στα ορεινά χωριά της δυτικής Φθιώτιδας όπου το χιόνι έχει ξεπεράσει τα 20 εκατοστά, χωρίς όμως να εντοπίζονται ιδιαίτερα προβλήματα.
Τις επόμενες ώρες και μέχρι το πρωί της Τετάρτης τα φαινόμενα θα ενταθούν και πολλές περιοχές της Φθιώτιδας θα ντυθούν στα λευκά.
Στη Λαμία θα το στρώσει για τα καλά και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς μέχρι και την Πρωτοχρονιά, αφού οι δρόμοι λόγω παγετού θα κρύβουν πολλές παγίδες, κυρίως τις πρώτες πρωινές ώρες.
Σε ημιορεινές περιοχές του νομού το χιόνι θα ξεπεράσει τους 30 πόντους, ενώ δύσκολη θα είναι η πρόσβαση στα ορεινά χωριά της Φθιώτιδας.
Αρκετό χιόνι θα πέσει και στην ανατολική Φθιώτιδα και ειδικότερα στις πιο ορεινές περιοχές, στο κομμάτι μετά τις Ράχες, προς Σπαρτιά, Μύλοι και Πελασγία.
Σε πλήρη ετοιμότητα οι υπηρεσίες του Δήμου Λαμιέων και θερμαινόμενες αίθουσες για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας
Σε πλήρη ετοιμότητα έχουν τεθεί οι υπηρεσίες του Δήμου Λαμιέων λόγω της σημαντικής επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων τις επόμενες ώρες.
 
Πηγή :  http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου